CONSILIERE ONLINE

 
 
 
 
 
 
 
 
Scrie-ne  mesaj pe adresa de e-mail: psihoinsight@gmail.com sau suna la numarul de telefon: 0735539328 pentru programari ; daca ai ales consilierea online,  te rugam sa ne mentionezi  cate sedinte doresti  si  sa precizezi numarul facturii de plata, pentru a-ti  putea face confirmarea (pentru modalitatile de plata online-vezi mai jos). Apoi vom incepe consilierea online. Vom raspunde in termen de aproximativ 24 ore.

 

 
 
Pasii sunt foarte simpli:

 
 
 
 
 
 
 
 
1. Alege-ti varianta dorita de consiliere online
a)  Prin e-mail:
  • 5 e-mail-uri – 40 euro
  • 10 e-mail-uri – 60 euro
  • 20 e-mail-uri – 80 euro
 
 
 
 
 
b)  Skipe:
  • 1 sedinta/45 minute – 25  Euro
  • 5 sedinte                         -100 euro
 
2. Plateste * fie PRIN BANCA (ordin de plata sau transfer)
La Nr. Cont IBAN : RO33RZBR0000060007897733 Raiffeisen BANK
cu mentiunea -taxa consultatii-
* fie DIRECT LA CABINET (cash)
 
 

3. Dupa ce ai platit, trimite o copie a confirmarii de plata prin e-mail  si apoi asteapta confirmarea din partea noastra. Dupa aceea vom putea  incepe prima sedinta de consiliere online.

Utilizand serviciile noastre de consiliere online, inseamna ca ati inteles si sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre:
* Serviciile de consiliere online se adreseaza numai persoanelor de peste 18 ani, daca nu aveti aceasta varsta este necesar ca un parinte sau o persoana in grija careia va aflati sa consimta pentru dumneavoastra.
* Serviciile de consiliere online sunt realizate de catre consilieri/terapeuti care au calificarea profesionala necesara.
* Consilierea online prin cabinetul nostru va ofera garantia confidentialitatii, nici o informatie legata de clientii nostri nu va fi facuta publica, cu exceptia situatiilor percepute ca avand un grad mare de risc de sinucidere sau de a rani pe altcineva.
* Adresele dumneavoastra de e-mail sau alte informatii prin care va identificati nu vor fi oferite nici unei organizatii, firme, site, etc.
* Este important sa stiti ca acest serviciu nu este un serviciu de psihoterapie si nu poate inlocui o psihoterapie. Daca aveti una dintre urmatoarele probleme: suferiti o depresie grava, aveti intentia de a va rani sau sinucide, aveti intentia de a face rau cuiva, aveti simptome psihotice (halucinatii, idei delirante, etc. ), va recomandam sa apelati la servicii psihiatrice.
* Sunteti de acord ca in eventualitatea unei crize, a unei urgente sa va adresati serviciilor de specialitate (spitale, clinici).
* Puteti intelege ca in timpul unui demers de consiliere pot aparea momente neplacute, dureroase, in special atunci cand se abordeaza lucruri dificile pentru dumneavoastra.
* Nu suferiti de tulburari de personalitate, tulburare bipolara, tulburari alimentare, tulburari psihotice, sau orice alta tulburare care necesita alt tip de interventie.
* Intelegeti faptul ca acest serviciu nu ofera o evaluare clinica.
* Intelegeti ca este necesar ca noi sa avem si o alta posibilitate de a va contacta (numar de telefon).
* Intelegeti ca pot interveni anumite probleme de ordin tehnic (probleme cu calculatoarele, cu conexiunea de internet, etc.), care nu sunt responsabilitatea noastra.
* In cazul in care utilizati serviciul de consiliere online prin e-mail veti trimite mailuri de cel putin o pagina si cel mult cinci pagini, iar consilierul va aloca 30 de minute pentru a raspunde mailului dumneavoastra.
* In cazul in care dupa achitarea pachetului dorit va razganditi, nu veti mai primi banii inapoi.
* Raspunsul il veti primi in termen de  24 de ore din momentul in care primim e-mailul.
* In cazul consilierii online, prin chat, timpul alocat unei sedinte este de 45 de minute.

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s